NándiLilypie Kids Birthday tickers

2012. június 10., vasárnap

vasárnap

A múltkor vettem a DM-ben gyerekeknek való hajzselét, -50% és nem bírtam otthagyni. Nem is mondtam pupáknak, csak betettem a fürdőszobába. Pár nap múlva azonban fogat akrt vele mosni így elmondtam neki, hogy az hajzselé, méghozzá az övé. Na azóta ha eszébe jut akkor neki zselézni kell  a haját oviba indulás előtt :D. Annyira lájtos az egész, hogy mire megszárad el is múlik  a hajáról...ma reggel azonban, hogy múlassuk az időt, ugyanis fél 6-kor kelt :( kérte, hogy csak úgy is zselézzem be a haját, és egy csomót nyomott a kezembe...íme az eredmény:


Ja már túl volt az első reggelijén: egy tálka tejben csokisgolyók, azért maszatos a szája. A Szigeten sokan irigyelnék tőle a frankó sérót :D

Szerdán pedig -66% kedvezménnyel cca 2.000 HUF-ért szert tettem Michael Roux Tészta Varázs című könyvére ( ma éjfélig még lehet utánozni,). Elájultunk tőle annyira szuper. Hozzá is fogtam mindjárt az elején  spárgás-paprikás flan, páté brisée tésztával :D . Persze tranche tin formám (még) nincs, de azért ez nem vette kedvem. Nem olyan helyes, mint a könyvben, de azért fiiiinoooom, főleg a tészta :D :