NándiLilypie Kids Birthday tickers

2012. október 17., szerda

póni


2012. október 5., péntek

szeptember

Letelt egy hónap az oviból! Bogyóva az ég világon semmi gond nem volt. Mint kés a vajba úgy kezdtük újra az oviba járást. Első héten csütörtökön aludt ott először, aztán volt egy kis náthája, ha lefeküdt akkor nagyon köhögött így pár napig nem aludt ott, de aztán megint és azóta is, minden nap, még pénteken sem engedi, hogy ne aludjon ott. Remek kis fickó!
Nagyon szeret oviba járni, ma reggel is úgy ugrabugrált végig az úton, mint egy kiscsikó, akit először engednek szabadon a réten...pedig ma nagy nap van, úszás kezdődött az oviban. 7 társával a Mókusból és még 8 gyerek a másik csoportból. Levágtuk hétvégén a haját végre, jó apropó volt ez. Kapott húszósapkát, húszószemüveget, húszónadrágot, meg mindent ami még kellhet...Kíváncsi vagyok mit fog majd mesélni.
Nem haladok vmi aktuálisan ezzel a bejegyzéssel, de ami késik nem múlik legalább!
Nos tehát Bogyó nagyon jól érezte magát a huszodába, és tádám mindenki meglepetésére betették a haladó csoportba :), mert nem félt, beleugrott a vízbe és mindent csinált amit kellett. Nagyon büszke vagyok rá!
Szóval úszni jár a lelkem minden hétfőn :) Még gondolkodom egy foci edzésen is, lehet megpróbáljuk...annyi lehetőség van amúgy az óvoda keretei között, hogy csak kapkodom a fejem.
néptánc, ovistorna, tartásjavító torna, Judo,  foci, úszás, kosárlabda..stb.


Egy kis képgaléria a nyári húszásalapozásról :)