NándiLilypie Kids Birthday tickers

2012. november 13., kedd

ovi

Az ovival meg minden rendben volt úgy kb. tegnapig. Elvittem ovi előtt dokihoz, mert csúnyán köhögött előző éjszaka. Jó sokat kellett várni, mert kért a dokinő egy röntgent is, mivel nem tudta, hogy mi baja lehet. Nem észlelt semmi bajt ahogy megvizsgálta.
-Jársz úszni Nándi?
-Igen.
-És hová?
-Hát a huszodába! :D

Végül kisült, hogy arcüreg gyulladása van a  drágámnak :(, de se láz se panaszkodás nem volt részéről.
Kaptunk antibikát meg orrcseppet, meg köptetőt. Az úszást persze lefújta a dokinő. Még jó, mert 3 percet késtünk a 9:40-es induláshoz képest és simán otthagytak bennünket, úgy, hogy múlthéten 40 percet késett a busz, és a gyerekek az utcán az esőben várak rá...ja és telefonáltam is, úgy 3/4 9-kor , hogy az orvosnál vagyunk és megyünk. Még nem tudtuk, hogy nem fogja engedni a dokinéni.
Hát mondhatom nem esett jól.

Szóval most itthon gyógyul Bogyó, de aggódok, mert nem nagyon akar elindulni az orra. Egyszerűen nem jön semmi belőle, hiába minden :(

Hajdúszoboszló

Hosszas gondolkodás után Hajdúszoboszlót választottuk egy kis pihenésre, sikerült úgy időzíteni, hogy Eci mama is el tudott jönni. Nagyon jól éreztük magunkat és úgy elfáradtunk :D
Teljesen csendes volt a szálloda a vízi vidámpark minden. Az idő nagy részében csak mi voltunk a medencékben. Apafej magányos úszóedzéseket tartott a tetőtérben az úszómedencében. :) Nagyon klassz volt. Mindenre gondoltak az építők. A gyerekeknek volt pihenőszoba, ahol aludni tudtak. Szivacsmatracok voltak bekészítve óriási párnákkal. Hangszigetelt, visszafogott hőmérsékletű szobában. Nándó aludt is ebéd után mindig egy kicsit, hogy estig bírja a strapát :)
Ami még jófejség volt, hogy az öltözőben centrifugák voltak kirakva, hogy a fürdőruhánkat ne kelljen csöpögve elpakolni.





ui: Volt ott egy akkora csúszda is, hogy Apa&én egyszerre tudtunk lecsúszni, hát röhögtünk eleget, gondolni való :D



Ősz Vállajon





Már elég régen voltunk Vállajon. Mindenszentekre hazamentünk, de csak délután érkeztünk, mert Nándi előző éjszaka dolgozott. Esett is. Beszorultunk a házba. Másnap reggel Nándó az ágyból vett repülőrajtot. Villám tempóban cserélte a pizsamát meleg ruhára hajnali 6 órakor és meg sem állt az udvar végéig. Sötétedésig volt kint minden nap. Eci mamával elválaszthatatlanok...:)