NándiLilypie Kids Birthday tickers

2011. augusztus 19., péntek

Hazajöttünk

Itt van egy térkép, amely megmutatja merre is jártunk mostanában. Most hogy hazajöttünk és őszig nem tervezünk menni sehová újabb kánikula hullám veszi kezdetét. :(
Borsival a szobatisztaság felé haladunk, szépen lépésről lépésre. Kicsit megzavarta, hogy itt a 9-en nincs fű, és nem szabad mindenhová pisilni :D. Bilire ülés előtt nem tolja le az alsógatyót, csak úgy fűbepisilősen veszi elő a "locsolót".
A másik projektünk a hisztik kezelése, illetve nem kezelése. Semmiképpen nem akar öltözködni.
30-60 perc szükséges az elhatározástól az elindulásig :(
Beszédügyileg óriási a változás, szinte mindent mond már. Az olyan beidegződéseken, mint hogy a kutya az vau-vau és az oroszlán az vááááaa egyenlőre nem sikerült javítani, de például azt, hogy centrifuga gyönyörűen, érthetően mondja.
Szépen mondatokat is formál már, és most kiderül, hogy amikor még nem beszélt már akkor is figyelt. Régi játékairól most kezdi elmondni, mindazokat amit eddig nem tudott.
Aztán amikor hazajöttünk, és kedden Apája ment dolgozni, akkor elköszönt, majd megjegyezte, hogy, -Apa jön haza pénteken.
Ezt Vállajon mondtuk neki mindig vasárnap, amikor Apa visszajött dolgozni. Tudom hogy nem tudja mi az a péntek, ezért mindig hosszú mondókába fogtam, hogy mikor jön vissza Apa, de a péntek is szerepelt benne, ééés levágta a lényeget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése