NándiLilypie Kids Birthday tickers

2009. július 23., csütörtök

meleg és mások

Eléggé féltem ettől a mai naptól, hogy ki fog, győzni a meleg vagy mi.
Végül is kiegyezhetünk egy döntetlenben. A délelőtt nagyon jól telt, mert már reggel sétáltunk a hűvösben. Összefutottunk a védőnővel, aki 2 hatalmas szatyor babaruhával és játékokkal tepert valahová. Azt hiszem mégis jól működik ez a védőnőelosztjaarászorulóknak dolog, legalábbis ilyen érzésem volt amikor láttam. Kaptunk is tőle egy papírt, az un. fél éves státuszát kell behatárolni igen nem válaszokkal a gyereknek. Pl. átfordul-e hátról hasra? Átveszi-e egyik kezéből a tárgyakat a másikba? stb. mindre igent válaszoltam :) és a megjegyzésbe még beírom, hogy már felül, és van két csudaszépésjólállneki foga :) (Katinak üzenem, van féléves státusz jól emlékszik)
Amúgy ha elfárad, vagy vmi nagyon elvonja a figyelmét, eldől ülésből, és bizony nagyokat koppan a kobakja, pedig vastag takarókat terítettem a szőnyegre. Ezenkívül körbebástyázom párnákkal, hogy bármerre dől, ne koppanjon, de valahogy mindig megtalálja a rést a pajzson.
Remélem ez bele van kalkulálva a koponyája keménységébe, és nem lesz ebből baj.
Aztán kinyitott a játszótér* és hintáztunk egyet, csak tízóraizni jöttünk haza. Délután pedig pancsoltunk a kádban majdnem egy óra hosszat, egészen addig amíg Borsó meg nem unta.
Később aztán nagy alvás volt. Ennek ellenére az este kicsit nyüszögősre sikeredett, ekkor ütött a legnagyobbat a meleg.Mindenki igyon sok vizet ebben a nagy melegben!!!! OKÉ?

Először ettünk egy asztalánál ma Borsóval. Paprikás krumplit főztem, ubisalival, apa hozott hozzá virslit meg csípős Debrecenit, mi ezt kajáltuk, Borsószerelmem pedig paprikát és almát evett, meg néha a tálcát :)
* A játszótér nem lesz a kedvenc helyem, max. ha nincs ott senki más :)
Egy borzalmas nőszemély kislánya bitorolja a hintát minden reggel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése