NándiLilypie Kids Birthday tickers

2011. december 7., szerda

Télapó

Jól emlékszem, amikor Nándi tavaly beszélt a Télapóval, a cumi kérdést feszegette neki az öreg úr, miszerint amikor jövőre találkoznak már ne cumizzon. Nos ez kipipálva.

Az idei beszélgetésen elhangzott, hogy Nándi milyen nagyon ügyes fiú már, mert a wc-be pisil állva, és a bilibe kakil:). Ezeket ő kérte, hogy mondjuk el a Télapónak :) Erre a télapó csak annyit mondott, hogy nagyon ügyes fiú, ezért is hozta neki az ajándékokat, mert tudja, hogy megérdemli. A jövőre nézve pedig kérte, hogy mindig fogadjon szót anyának :) mit tudom én, talán jövőre ezt is kipipálhatjuk????!!!! hihihi-hahaha

Nagyon jól éreztük magunkat egyébként a játszócsoportban a Mikulás ünnepségen. Egész délelőttös program volt és Apisz is el tudott jönni velünk.




Szeretném megmutatni az ajtódíszünket, amit Vállajon együtt csináltunk. Eci mamával szabtunk, ő varrt géppel. Aztán apa és fia megtöltötték az összevarrt darabokat, polisztirol mikrogyönggyel. Végül a Dédi végezte a kézi varrást. Itthon aztán szalaggal díszítettem és teljesen odavagyok tőle. Ahányszor ránézek mindig eszembe jut milyen jó volt csinálni, és Nándó mennyire élvezte a töltögetést. Amikor nem figyeltünk nyakig belebújt a golyós zsákba, mindenhonnan pergett róla a "hó" :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése