NándiLilypie Kids Birthday tickers

2012. február 10., péntek

az elmúlt 2 hét

Nos az utolsó hét az oviban nagyon jól telt Borsinak. Reggel zokszó, szájgörbület és minden egyéb  "műsor" nélkül masírozott be a csoportba. Már kabátban stírölte ki van ott, és ki mit játszik :) Fogmosás után pedig feltűnően húzta az időt, hogy ne induljunk még haza:) Óvó néni meg is jegyezte, hogy szerinte már itt az idő az ottalvásra, mert feltűnően húzza az időt :) Olyan édes. Mindenesetre az ottalvást azért nem feszegeti és én sem, majd kialakul, nem kell sietnünk úgyhogy mindegy mikor kerül sorra. Voltak udvaron, sószobában, születnek új festmények, szóval csudijó.
Sajnos azonban ezen a héten nem tudtunk menni, mert elővette a köhögés szegénykémet. Szerdán már dokihoz is elszaladtunk vele, mert nagyon bedurvult.  Kikönyörögte, hogy Apa is jöjjön vele a dokihoz, ő vigyázzon rá, amíg zajlik a vizsgálat kb. 2 percben :). Éjszaka annyira nyomta, hogy álmából felkelve hányt is a köhögésroham végén :(. Olyvé, mire megint alhatóvá tettem a szobáját, ő már azt hitte reggel van (23-kor) és alig bírtuk rábeszélni egy újabb alvásra.
Tegnap éjszaka pedig elfelejtettünk rá pelust adni, ezért riadóztatott pont 23 órakor, és újrahúzhattam megint az ágyat,:( rutinosabban viszont. :)
Lassan-lassan csillapodni látszik ez a masszív kis köhögés, remélem jövő héten megint mehetünk az oviba. Igyekszem melegen tartani a témát, de nem ellenkezik egyáltalán. Ha meggyógyulok megint megyek oviba, igaz Anya? Naná Kisfiam, már alig várom! ;)

2 megjegyzés:

  1. Timcsa, mikor voltak sószobában? Mert a só durván fel tudja ébreszteni a szunnyadó köhögést, betegséget. Javasolt utána megint menni, hogy kezdődjön a gyógyulás. Legalábbis, nekem ez a tapasztalatom a két gyerkőccel mostanság.
    Jobbulást! Puszi. Hajni

    VálaszTörlés
  2. Az oviban van sószoba ott járnak 2* egy héten amikor kúrán van a csoport. Óvó néni is mondta, hogy kihozza egyből a gyerekekből a köhögést :(

    VálaszTörlés