NándiLilypie Kids Birthday tickers

2012. november 13., kedd

ovi

Az ovival meg minden rendben volt úgy kb. tegnapig. Elvittem ovi előtt dokihoz, mert csúnyán köhögött előző éjszaka. Jó sokat kellett várni, mert kért a dokinő egy röntgent is, mivel nem tudta, hogy mi baja lehet. Nem észlelt semmi bajt ahogy megvizsgálta.
-Jársz úszni Nándi?
-Igen.
-És hová?
-Hát a huszodába! :D

Végül kisült, hogy arcüreg gyulladása van a  drágámnak :(, de se láz se panaszkodás nem volt részéről.
Kaptunk antibikát meg orrcseppet, meg köptetőt. Az úszást persze lefújta a dokinő. Még jó, mert 3 percet késtünk a 9:40-es induláshoz képest és simán otthagytak bennünket, úgy, hogy múlthéten 40 percet késett a busz, és a gyerekek az utcán az esőben várak rá...ja és telefonáltam is, úgy 3/4 9-kor , hogy az orvosnál vagyunk és megyünk. Még nem tudtuk, hogy nem fogja engedni a dokinéni.
Hát mondhatom nem esett jól.

Szóval most itthon gyógyul Bogyó, de aggódok, mert nem nagyon akar elindulni az orra. Egyszerűen nem jön semmi belőle, hiába minden :(

5 megjegyzés:

  1. Jobbulást, hogy mielőbb mehessen a kismókus megint húúúúszni! :)))

    VálaszTörlés
  2. Köszi, de sajna nem nagyon gyógyul :(
    Nem tudom mi lesz ennek a vége, de nem akar ürülni az orra. Holnap kell visszamenni a dokinőhöz, de én nagyon parázok, hogy mi lesz a következő lépés :(

    VálaszTörlés
  3. Timcsa,
    nekem volt tavaly is + idén is. A legjobb recept az infralámpa. napi 3x 5-5 perc, valahogy a szemét takarjátok le Nándónak.
    Én elmentem idén egy magán fülészhez (ha kell, megadom a számát, címét), és ő azt mondta, hogy az antibika az kb. semmit nem ér, lámpázni kell és az orrspray. Na meg szívni a váladékot, sokszor egy nap (előtte sós vizes orrspray). és a száraz meleg jó csak, a nedves nem. Nekünk orrspay-ből a nesic kid nagyon bejött.
    esetleg homeopátiát nem próbáltál?
    jobbulást, remlélem azóta jobb már.
    Emese

    VálaszTörlés
  4. na, szóval, nasic kid.
    és az én orromat nem kellett szívni :) csak Dominak mondták, amikor fülgyuszija volt, hogy ha kicsit is taknyos, szívni kell sokszor, hogy teljesen kiürüljön és ne menjen át arcüreg és fülgyusziba.
    még egy: egy takonykórnál szoktam használni, tetesept mentolos habfürdőt Dominak, 10-15 percig ülhet benne (van kifejezetten gyerek), és az eég jól tisztít, utána könnyű kiszívni az orrát.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Emese, a nasic kid-et majd kipróbáljuk, a tetesept habfürdőt én is szoktam használni, meg mindenféle szereket, illóolaj, levegőfertőtlenítő, salvus vizet párologtatok ilyenek.
    Tegnap gyógyultnak nyilvánította őt a dokinéni, ennek örömére el is ejtettem az orrcseppjét és összetört. Úgyhogy remélem tényleg okés az orra.
    Az arcüregéből semmi nem ürült az orrán keresztül, ha ürült akkor a garat felé távozott. Remélem nem jön neki vissza ha most leállunk a gyógyszerekkel. Utálom ezt a téli időszakot, olyan jó nyáron nincs ilyesmire semmi gond....

    VálaszTörlés