NándiLilypie Kids Birthday tickers

2013. január 5., szombat

a háromszor elfogyasztott ebéd esete

Szegény Bogyóm még mindig nincs jól. Tegnap átsétáltunk Márti mamáékhoz, közben vásároltunk és megkívántuk a Sparban a friss zsömlét párizsival. Be is vásároltunk, és Mamáékhoz érve jól be is kajáltunk belőle. Joghurtot ittunk rá és csokis keksszel csapattuk szét. 3 kiadós memória parti után Mama hazahozott minket és le is dőltünk, rendes déli pihenőnkre. Drága Bogyiszlóm azonban nem bírt aludni, mert nagyon köhögött. Úgy 10 perc után olyannyira, hogy az ebéd is kikívánkozott szegénykémből...
Lerendeztük a lerendezni valót, megnyugodtunk, és kért újra szendvicset, kapott. Fél hatkor megágyazott magának a nappaliban, befordult aludni, de 15 perc után újabb köhögő roham kerítette hatalmába és újra kiadta az ebédet....
Ekkor felpakoltuk magunkat elmentünk dokihoz. Kapott új köptetőt, meg a kihagyhatatlan kevert orrcseppet, mondván még nem folyt le teljesen a betegsége és tovább kell őt gyógyszerezni. A köptetőt nem adtam be neki éjszakára csak az orrcseppet.
Hazajöttünk és kért vacsorára szendvicset. Megkapta, lefeküdt aludni és 15 perc után, mi történ, na mi? Kihányta. Aztán aludott reggelig, bár sokat köhögött még, de a gyomra már üres volt.
Most az imént is felébredt a déli alvásból, a köhögés miatt, de szerencsére már annyira enyhült a helyzet, hogy legalább nem hányta el magát.

Ja, és 1 hét és 4 éves lesz!
Ha minden jól megy Tűzoltó autó tortát készítek neki az oviba :) izgalmas lesz :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése