NándiLilypie Kids Birthday tickers

2013. január 17., csütörtök

óvodai szülinap és nyílt nap

Kedden ünnepelte gyermekem 4. születésnapját az óvodában. Sajnos nem engedték meg nekem, hogy én készítsem a tortát így vettünk egyet, mégpedig egy olyat amilyet kinéztünk Nándóval, hogy olyat csinálunk.
Egy tűzoltó formájú tortáról beszélek ennyit. :)
Mindezt tetézve felbéreltem a helyi utcazenészt, hogy menjen be a Mókus csoportba és bulizzanak egy kicsit a gyerekekkel. Kriszta néni videózott, és mondhatom tök jó kis buli kerekedett belőle. Úgy élvezte minden gyerek, csillogó szemekkel, tátott szájjal táncoltak, énekeltek, cukik voltak.
Már a jövő évi mulatságon gondolkodom :D
Szerdán, pedig nyílt nap volt az oviban azaz bemutató foglalkozásokat tartottak a szülőknek. Nagyon szuper volt. Beültünk Apával a termükbe a falak mellé és ők pedig úgy tettek, mintha ott sem lennénk. Rajzoltak, játszottak, foglakozást tartottak, majd átöltöztek és a tornaterembe mentünk át ahol még egy testnevelés foglalkozást is bemutattak nekünk. Nem mondom a 2 óvónő teljes egészében kellett, hogy koordinálni tudja a gyerekeket, és legnagyobb meglepetésemre sikerült is nekik. Az óriási káoszból szépen kialakult a sor és a bonyolult pályán szépen csinálták a kölykök a feladatokat. Kriszta néni nyomta nekik a négyütemű fekvőtámaszt gond nélkül :D, ők pedig csinálták szépen utána.
Nándó szerintem nagyon fegyelmezett volt és csinálta a csoporttal lüktetve a feladatokat. Regulázni nem kellett, de mondjuk megdicsérni sem dicsérték egyszer sem. Első szóra reagált az új feladatokra, instrukciókra. Amikor meg kérték a lányokat, hogy válasszanak párt a fiúk közül, hát nem ment oda egy lány sem hozzá, ő pedig kezdeményezett, odament egy ténfergő lányhoz,megütögette a vállát, hogy legyenek párok.
Aztán amikor vége volt és sorakozni kellett kettesével, ő odament valakihez, aki már vkinek a párja volt, szétszedte a kezüket és az egyik gyereket elküldte, hogy nézzen új pár után...
Lehet, hogy annyira nem népszerű a csoportban :o
Ezek után kíváncsi vagyok, hogy mit fognak róla írni jellemzés gyanánt. Remélem kapunk megint írásos jellemzést. Jövő héten lesz szülői értekezlet ahol a nyílt nap lesz a téma. Alig várom. Lehet, hogy vmi ufo vagyok, de én bírom a  szülői értekezleteket. :D

Képek vagy videók is lesznek, de majd csak később, mert Apát kell megkérnem, hogy segítsen...ő pedig dolgozik, mert vkinek azt is kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése