NándiLilypie Kids Birthday tickers

2011. február 10., csütörtök

csak lábát

Ma ortopédiára voltunk bejelentkezve. Szépen elmagyaráztam itthon Borsómnak, hogy dokibácsi megvizsgálja, de csak a lábát. Nem, nem a szájába biztosan nem fog benézni.
Oké, bele is egyezett ment minden rendesen, ám amikor bementünk a rendelőbe meggondolta magát és nem működött együtt. A dokibá azért megszakértette és azt mondta nincs semmi gond, mindene rendesen fejlődik. Évente kell kontrollra vinni.

A cumiról pedig egyszerűen leszoktatja magát. Megrágcsálja őket, aztán amikor azok kilyukadnak már nem olyan jó velük cumizni. Egyiket a másik után hajítja el! Hurrá hurrá!!!!

Csiribiri tornán pedig már nagymenőnek számít. Belejött nagyon, örömmel öltözik reggel ha megyünk és jól érzi magát az órákon. Tudja mi után mi következik, szállítja a kellékeket a Barbi néninek, és csinálja a gyakorlatokat. Megvettük a Csiribiri könyvet is, úgyhogy itthon csont nélkül lenyomatom az egész órát. Naponta többször :)


Tegnap megkaptam a szülinapi ajándékomat Apisztól :)
Már karácsony előtt sokat kérdezgettem őt mindenféle e-könyv olvasóról, de akkor még sok volt velük a baja, drágák, nem túl jó konstrukciók stb.

Most meg már a márciust sem bírta kivárni :D



2 megjegyzés:

  1. Nem tudom, de jól néz ki nem? :D


    Amúgy egy elektronikus könyv. Ráfér egy csomó könyv és lehet lapozni, meg megjegyzést írni bele, könyvjelzője is van, és internetezni is lehet vele fekete-fehérben :)
    Persze tudom a könyv szaga meg minden, az is jó, de ez sem rossz. És amíg bírok haladok a korral :D

    VálaszTörlés