NándiLilypie Kids Birthday tickers

2011. szeptember 22., csütörtök

Minden megoldódik

Tegnap remegve mentünk doki nénihez. Volt egy kis letapadás fütyitájékon, amit doki néni megszüntetett. Persze előre elmondtam a gyereknek mire számíthat, hát szegénykém már a váróban majd sokkot kapott. Kétszer is menekülőre fogta. Nagy nehezen terelgettük a figyelmét Márti mamával, aztán megtörtént a dolog, amit nagyon hősiesen tűrt. Biztosan sokkal rosszabbra számított..., mert tényleg csak egy iciripiciri letapadás volt, még a doki is megörült neki, hogy ez semmiség. Azért tegnap meg ma délelőtt még nem esett olyan jól a pisilés, de szemmel láthatólag javul pisiről-pisire.
A csúcspont tegnap az volt, amikor szegénykém kijelentette, hogy Nándi nem pisil, Nándi nem kakil! Mára a kaksi is rendeződött. Mivel a Levolacot nem akartuk neki adni állandóan ezért a következő koktélt fejlesztettük ki. 1dl Bébi Mira víz, 2 dl aszalt szilva lé. Ezt beissza éhgyomorra és fix, hogy lesz eredmény.

Újra kezdődött a Csiri-biri torna. Az első alkalom pont úgy zajlott, mint tavaly ilyenkor. Na jó kis túlzással bár, de az elején totálisan passzív volt, aztán mintha engedett volna kicsit. Remélem gyorsabban beleszokik most, és nem csak januárban kezdi majd el végigtornázni az egészet.

Közben zajlik a házban a fűtéskorszerűsítés. Minden radiátorra szerelnek fel elzáró szelepeket meg hőérzékelős termosztátot. Ez utóbbi tekintélyes darab és a konyhában konkrétan mindig fennakadtunk rajta. Tegnap intézkedtem egy kicsit és szerencsére, azonnal jöttek is és áttekerték egy kevésbé veszélyes állásba.

3 megjegyzés:

  1. Letapadás ügyben. Nekünk azért kicsit nagyobb a letapadás, dokibá még nem akarja bántani, most szteroidos kenőccsel kenegetjük este, kisebb korában is kentük már. Elvékonyítja a bőrt és így talán jobb lesz a helyzet, mire aktuális lesz a kérdés. Pedig kis kora óta minden este felhúzzuk fürdésnél és kitisztítjuk, mégsem jön fel teljesen. :(

    VálaszTörlés
  2. Mi is kiskora óta csináljuk és ez a kicsi is azért maradt szerintem, mert nem voltunk elég bátrak...
    Amúgy ez is egyénfüggő!
    Kitartást nektek ha eljön az idő szegény Ariánnak!

    VálaszTörlés
  3. Pedig én még tök bátor is vagyok, mégis :(. De igen, biztos egyénfüggő.

    VálaszTörlés