NándiLilypie Kids Birthday tickers

2009. december 11., péntek

Borsi

tegnap majdnem 3 óra hosszát aludt. Valahogy már kibírja estig ébren, de 8-kor már fix, hogy alszik. Persze reggel hajnalok hajnalán már ébren van és kapcsolgatja a villanyt.
Céklapürét csináltam neki tegnap, szép pirosat kakil tőle :)
Evésnél néhány falat után, kéri a kanalat és ő akar enni. Egy kanállal az ő szájába lapátolunk egyet az enyémbe. Amikor én kapok úgy mosolyog, hogy hihetetlen édes. Kicsit sunyin, kicsit elégedetten.
Eci mama megtanította neki, hogy kell széttárni a karját és mutatni ha valami nincs/eltűnt/elment. Folyamatosan csinálja, elolvadunk tőle, ha rákezdi. :D
Tegnap kiraktuk az ablakba a karácsonyi égősor. Nagy szemekkel bámulta reggel (hajnalban), de ahogy vibrál félek, hogy vmi baja lesz tőle, úgyhogy csak kicsiket fogja bekapcsolva látni.
Gőzerővel készülünk a karácsonyra, úgy sajnálom, hogy nem nagyon fogja még érteni, hogy mi folyik körülötte, de remélem kellemesen el fog fáradni a forgatagban.
Apa kivette a tartogatott szabijait és az idén már csak 4 napot fog dolgozni, már van gyereke :) és most rajta a sor, hogy karácsonykor szabin legyen. Minden évben ezzel vették le a lábáról a kollégái az ünnepek körüli kimenjenszabira felfordulásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése