NándiLilypie Kids Birthday tickers

2010. február 17., szerda

Séta


Délelőtt lementünk sétálni, és már majdnem hazaértünk, amikor eszembe jutott, hogy kivegyem a kocsiból sétálni. Első blikkre nagyon megsértődött, de aztán jött ment, mint a nagyok, már a kezét sem kellett szorongatnom. Igaz minden szirszart fel akar venni meg akar fogni, de gondolom ez még sokáig így lesz... Egy kutyust sétáltatott a gazdija, majd bementek az egyik lépcsőházba. Na több sem kellett azonnal a nyomába eredt a kutyának, majd megállt a bejárat előtt, széttette a két karját és jelezte, hogy nincs, eltűnt a kutyus. Cukor falat! Telefonnal csináltam pár képet, de sajna nem tudom letölteni őket...majd este apa segít.

Néhány dolog amiket mostanában csinál:
  • Ha alvás után bemegyünk hozzá, és mondjuk, hogy álljon fel, hogy kivesszük, akkor előbb mindkét takarójának gondosan megkeresi egy-egy sarkát, azt jól megmarkolja és úgy emeli magas tartásba a karjait, hogy ok mehetünk.
  • A számítógépen megtalálta a cd tartó tálcát, és rájött, hogy gombnyomásra kijön. De ekkor úgy megijed, hogy fogja a kezem, hogy toljam vissza :), de aztán csak kicsalogatja megint.
  • A kanapéra és a fotelra fel-le úgy közlekedik, mint a nagyok, nem lehet megállítani.
  • Mosásnál ő tolja be a mosószeres fiókot, majd vár, hogy beállítsam a programot aztán ha mondom hogy lehet, vigyorogva nyomja meg az indító gombot.
  • Teregetésnél adogatja nekem a kosárból a ruhákat. Olyan roham tempóban kell teregetni ezért, hogy a nyelvem lóg mire végzünk :)
  • A járókába nem marad, de ha mondom, hogy azért kell bemenni, mert anya összepakol és kiporszívóz, akkor gond nélkül betelepszik és türelmesen végignézi a tevékenykedésemet. Aztán ha készen vagyok, ki kell venni, hogy ő is játszon egy kicsit a porszívójával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése