NándiLilypie Kids Birthday tickers

2010. február 7., vasárnap

szoba baba


Gyönyörű hóesés, óriási hó mindenhol. A világ legjobb szánkóját vettük meg neki, kényelmes beköthetős babaüléssel. Puha pléddel bebugyoláltuk. Őborsósága meg csak visít, mint a vett malac.
Semmi nem jó csak ha az apja ölében trónolhat, és cipelteti a seggét :( M I É R T ?:( óóóóó pedig én futva húztam a szánkót, faroltattam, kurjongattam meg minden, de csak sírt sírt sírt.

3 megjegyzés:

  1. Szia Timcsa, Hajni blogjáról jutottam hozzád, vagyis a te blogodra, mostanság olvasgatlak benneteket is, ha nem gond.:P Ez a szánkó nagyon tuti, pont ilyet keresek én is Dominak (bár ő még csak 11 hós), amihez van bababülés, találtam is a múltkor hasonlót, csak az nagyon drága volt, kb. egy 10zessel több, mint ez így bababüléssel együtt. Ezt lehet mi is kipróbáljuk, úgyis közeleg a szülinapja. :P Egyébként nagyon tündér a kisfiad! Szia, Emese

    VálaszTörlés
  2. Timcsa, nyugi. Arián, aki pedig minden akadályt mosolyogva szokott venni, hótra unta az első szánkózását, majdnemhogy zokon vette, tisztára meglepődtünk mi is. Aztán másodszor is megpróbáltuk, vigyorgott, mint a vadalma. Azóta is szereti, még húzogatja is. Lehet, hogy épp rossz pillanatban jött az új kaland, vmiért épp nem tetszett Borsinak a kintlét, ne félj, azért még nem lesz ő "szobababa" :). Király kis szánkó, úgyhogy ne adjátok fel, újabb kalandra fel, Te hősies crossozós Anyuka! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Emese! ...sőt nagyon örülök, hogy olvasol :) mindig jól jön egy plusz vélemény.
    A szánkó tényleg nagyon jó, és fix, hogy sokáig is fogjuk tudni használni.
    Ami pedig a szánkózást illeti Hajni, nem is tudom, hogy mitévők legyünk. Írtam már, hogy a babakocsiból sem lehet kivenni, hogy egy kicsit sétáljon vagy ilyesmi. Nagyon sír akkor is. Majdnem biztos voltam benne, hogy gond lesz a szánkózással is. Azt hiszem mi rontottuk el valahogyan, túlságosan bátortalan, ha új dologról van szó. Az a baj, hogy nem tudok rájönni mi a hiba, hogy gyorsan korrigáljam és felejtsük el sürgősen ezt a hisztizést, mert alapvetően ez hiszti úgy hiszem.

    VálaszTörlés