NándiLilypie Kids Birthday tickers

2010. május 22., szombat

az elmúlt 1 hét

Vállajon voltunk. Szombaton mentünk hétfőn jöttünk. Nagyon-nagyon rossz idő volt. Esett az eső és hideg volt. Nagykabátban 3 kapucnival, harisnyában azért rohangáltunk az udvaron, de így nem volt az igazi. Még fényképet sem csináltunk.
Hétfőn amikor hazajöttünk elmentünk lakógyűlésre, szavazni fűtéskorszerűsítés ügyben. Nahát eléggé megdöbbentünk, hogy mi folyik egy ilyen összejövetelen. Nem is tudtuk kivárni amígy boldog, boldogtalan előadja a személyes kis ügyeit, hogy végre kezdőthessen a szavazás. Szerencsére a sok pitiáner ellenére győzött a józan ész és megszavazták a korszerűsítést.
A hét többi napját a 4 fal között töltöttük Borsimmal, az extra rossz idő miatt. Esténként pedig hazajártunk a felújítást szemlézni.
Végre bekerültünk a célegyenesbe. Kedden délelőtt végzik az utolsó simításokat és szerdán pedig jönnek a költöztetők és hazaköltözünk.
Jelenleg még az asztalos építi a konyhabútort, és a fürdőszoba bútort. Keddre ő is végez, és néhány ajtótól eltekintve az is készen lesz.
Holnap és holnapután már elkezdünk a két kisszobából kipakolni, hogy a visszaköltözés minél zökkenőmentesebb legyen.
Egyre nehezebben viseljük, hogy idegenekkel van teli a lakásunk és ha felmegyünk, -bár nagyon igyekeznek udvariasak lenni- csak útban vagyunk. Ma vittünk fel még lámpát a konyhába meg izzőkat és 8-an voltak ott! A 2 asztalos építette a konyhát, 1 villanyszerelő, 1 takarító néni, 1 festő, 1 ember pakolta össze a cuccaikat, 1 vízvezeték szerelő, 1 főnök, aki vezényelt nekik. Csak pislogtunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése