NándiLilypie Kids Birthday tickers

2010. május 5., szerda

Május

Elsején gondoltunk főzünk 1 kis gulyáslevest, mákos tésztát, csak az volt a baj, hogy nem tudott apa bevásárolni, mert ugyi piros betűs ünnep vala. Így Borsi üveges ebédet kapott, amiből alig evett. Egyre inkább rákap a főztömre, és az üvegeseket már nem eszegeti olyan szívesen. Apával pedig mekit kajáltunk. Délután pedig születésnapi meglepetéspartira voltunk hivatalosak a Pálvölgyi barlanghoz. Apa egyik volt kollégájának a felesége nagyon profin megszervezte a partit. Volt ott minden hússütés, meglepetés zenekar, bérelt Mustáng kábrió, de ami a lényeg egy fizetett, profi gyermekfelügyelő. Borsi világ jól elvolt vele, és a többi gyerekkel. Mi pedig tudtunk beszélgetni enni-inni a többiekkel. Persze azért néha jött Borsi egy kis kajáért :), próbából megkóstoltattuk vele a görög salátából az olajbogyót. Úgy ette, mint a mannát. Vagy 20 szemet leküldött, és nem lehetett nemet mondani neki, követelte a következő szemet. Tegnap apa vett is neki egy üveggel, a fekete fajtából.
Tegnap elvittük Borsit a doktornénihez, mert a szája szegletében van néhány kiütés ami nem akar elmúlni. Szegénykém nem bírja a drnénit, csak húzta a kezem a kijárat felé, pedig éppen csak a szájába nézett be...(megnézte a torkát ha már ott voltunk). Kapott rá vmi kenőcsöt, és 10 nap múlva ha nem múlik vissza kell menni, de a tanácsadásra, nem a betegrendelésre, nehogy elkapjon vmit, mert megjegyezte, hogy ő még nem is volt beteg. kopp kopp kopp

Felújítás: Tegnap elintéztük, hogy leengedje a Főtáv a vizet a fűtőrendszerből, hogy ki tudják cserélni ma a radiátorokat. A burkoló is ma kezdett. 10 cm miatt kell venni egy újabb doboz dekorcsempét a fürdőbe (26.000.-), de nem olyan nagy baj, mert így legalább oda is jut majd ahová nem terveztünk az ára miatt :D. Ma kiszállították az elmaradt egy doboz járólapot is.
Aztán ha minden igaz ma elutalta a Lakáskassza a pénzünket is. Nem merem felhívni őket, mert ha kisütik, hogy mégsem akkor nem is tudom mit csinálok, ugyanis a kivitelező pénteken kéri az első részletet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése