NándiLilypie Kids Birthday tickers

2010. május 11., kedd

a helyzet fokozódik

Borsikám felsőtestét elborították apró kis kiütések. Tegnap még csak a mellkasát aztán mára az egész eleje és háta kiütéses lett. Nem viszket neki és nem is fáj, mert egyáltalán nem babrálja. Láza nincs, kedve jó. Új étel, mosószer nem került a közelébe. Illetve spárgával kínáltuk, de nem evett belőle, csak megforgatta a szájában. Elvittük drnénihez, újra. Végigkérdezte a fentieket és nem tudta ő sem megmondani, hogy mi lehet ez. Kaptunk Fenistil cseppeket és Kalcium Kid-et kell szednie. Nagyon szeretném tudni, hogy mitől van ez, de félek nem fogom megtudni. Mindenesetre remélem hamar elmúlik és többet nem látjuk. Szegénykém megint teljesen kiakadt a drnénitől :(.
Megint felfedeztem 4 új fogat. Fent jött ki két örlő, és még kettő metsző, de ennél jobban nem sikerült pontosítani, mert nem enged betekintést a szájába.
Felújítás: Kevés a járólap, kevés a csempe a fürdőszobába. Mindegyikből hiányzik 1-1 doboz. Szinte hihetetlen már, kezdem azt hinni, hogy a lakiberi magának harácsól össze ezt, azt. Nem is mondja egyszerre, hanem ha naponta 3* beszélünk akkor szépen elosztja és mindig beszámol vmi hiányról.
Na mindegy, ő számolta ki, hogy mennyit kell miből venni, úgyhogy most minden követ megmozgat, hogy max holnap utánra a hiányzó dobozok a lakásban legyenek. Eddigi beszámolói alapján sikerül is neki, bár nem értem ha most csak úgy leakasztanak egy doboz járólapot, akkor miért kellett várni, az előző lemaradt dobozra több, mint 2 hetet, hogy Olaszországból megérkezzen. Nem is gondolkodom rajta nekem úgyis csak fizetni kell :(
Festés ügyben sem rózsásabb a helyzet. Kitaláltuk, hogy kb milyen szín legyen a nappaliban. De semmi konkrétum. Gondoltam majd választunk színkártyából ilyesmi. Ó Nem! Felmaszatoltak a falra vmi hasonlókat és bökjek. HE? az amúgy nagyon csúnya színekre. Na szegény apukámnak panaszkodtam, szerintem nem is értette mit problémázok, azért végighallgatott és azt mondta ne szerencsétlenkedjek már ennyit, menjek és vegyem meg azt ami tetszik és kész. Úgyhogy megvettük, felvittük és holnap felkenik.
A burkoló pedig érdekesen dolgozik, (legalábbis szerintem) felrakta a wc, fürdőbe az egész csempéket és otthagyta, most lerakta az egész járólapokat és azt is befejezte. Ahol vágni kell az maradt mindenhol függőben. Ezt így kell csinálni? Azt gondoltam, hogy egy sor befejez és jön a következő, de nem, kezdi a közepén és majd lesz vmi a szélével is.
A fugamizériáról már nem is írok részletesen, főleg így, hogy még 1 hátra van...

Sebaj, csak Borsinak múljanak el a kiütései!

3 megjegyzés:

  1. Reméljük csak valami nem tetszett a szervezetének és 1-2 napon belül elmúlik. Nem riogatni akarlak, csak ha ne adj Isten mégse múlna és semmi nem használ, azért írom, hogy az egyik ismerősöm hasonló korú kisfiának is ilysmi volt, kiütések, heteken át, amik nem akartak elmúlni, semmitől, hiába diétáztatták (hátha allergia), meg egyebek, egyik orvos sem tudta a választ, hogy mitől. Mondták, vigye a Heim Pálba, de bemutatott, hogy no way (korábbi rossz tapasztalat). Aztán kilyukadtak egy természetgyógyásznál, aki biorezonanciával gyógyít gyerkőcöket, ő használt. Remélem Borsinak csak múló "szeszély" a pöttyösödés, de ha esetleg mégse akarna múlni, megkérdezhetem a term.gyógyi elérhetőségét. De kívánom, hogy múljon el neki minél gyorsabban!

    VálaszTörlés
  2. Felújításhoz kitartás, nekünk is volt 5 éve, kb. 3/4 éven át tartott, mert a burkoló finoman szólva nagyon lassú volt, és ő is hasonlóan rakta a csempét, mint nálatok (nem ugyanaz a mesterember??? :P). Jó, voltak egyéb munkálatok is, de akkor is nagyon hosszú idő volt. Elég fárasztó dolog, de a végeredmény remélhetőleg kárpótolja az embert.

    VálaszTörlés
  3. Remélem azért ezektől a szerektől elmúlik neki, és nem lesz ennek az ügynek folytatása.
    Jó lenne elvinni vmi allergia vizsgálatra, esetleg...

    VálaszTörlés