NándiLilypie Kids Birthday tickers

2010. január 15., péntek

1 éves státusz

Hivatalos 1 éves adatok: Súly:10.820g, és 80 cm
Szerdán voltunk az 1 éves státusz vizsgálaton. Borsó drágám nagyon kiborult, éhes és álmos volt.Nem is hitték el, hogy ugyanazt a gyerkőcöt hoztam, akit mindig szoktam...3-an fogtuk le hogy a drnéni meg tudja hallgatni.
Viszont kezdődik egy újabb adag, védőoltás mizéria. Mit adassunk be neki és mit ne. 15 hónaposan és 18 hónaposan kap szurikat.

3 megjegyzés:

  1. Szupicsek eredmények, gratulálunk! Nagyon egy húron pendülnek Borsi és Muki :). Borsi rendesen 40 hétre érkezett Hozzátok, és milyen súllyal? Mert sztem ő is szépen túllépte a "hivatalos" súlykívánalmakat :)))).

    VálaszTörlés
  2. Igen, már én is észrevettem, hogy nagyon hasonlóak a kiskrapekok :) a 38. héten császármetszéssel született. Még nem indult be a szülés egyáltalán, csak a vérnyomásom miatt döntöttek így. 3860g-al és 58 cm-el született.
    Mondjuk eléggé beparáztattak, mert az utolsó uh mérésen 2900g-ot mondott a doki. Azt sem tudtam hová legyek idegességemben, hogy ilyen kicsit, mert az tudni kell, hogy mi szülők eléggé nagyok vagyunk :) apa hosszába én pedig széltébe :)

    VálaszTörlés
  3. Az nagyon szép születési súly, nem semmi :). Hú, ha kihúztátok volna a 40. hetet, nem semmi lett volna megszülnöd Borsit, még ha császár is. Mi átlagosak vagyunk apával, és egészségileg is mindig okésak voltunk (kopp-kopp-kopp), ehhez képest izgalmas volt a terhesség meg a szülés. 9-15. hétig fekvés hematóma miatt, aztán Muki a 36. héten jött, aznap töltöttük be, magzatvíz hajnalban el, 9-re már kivették. Mi is császárosak voltunk, mert még faros is volt a drágám :). Kiderült, hogy miómám van, amit nem láttak, mert a méhfalban kívülről volt, és a hormonok hatására bazi nagyra nőtt, Mukikának nem sok helye maradt tovább. Ő 2810 gm-mal és 51 cm-re jött, ami a 36. héthez jó volt, nem is nyilvánították koraszülöttnek, de mi izgultunk sokat, hogy minden oké legyen. Keveset is evett a drágám, legalábbis ahhoz képest, hogy néhány ismerős babája 120-130 ml-ket evett már a születés után, Muki 40-60 körül, de jól beraktározta a kajcsit :). Az a lényeg, hogy ilyen klassz kis krapekjaink vannak, kivéve, hogy Borsi jó alvónak tűnik, Muki neeeeeeeeem :(.

    VálaszTörlés