NándiLilypie Kids Birthday tickers

2009. szeptember 20., vasárnap

só és Borsó

Szombaton elmentünk a Culinaris egyik üzletébe és vettünk sókat, mégpedig az itt említett sók mindegyiket. Nagyon érdekesek és tényleg szórakoztatóak. Mindenféle mást is vettünk még, de igazán körbenézni nem tudtunk, mert Borsó kitalált magának egy újfajta morgást, ami eléggé félelmetesen hangzik ha vki nem tudja, hogy ezzel most magát szórakoztatja. Szóval az üzletben éppen ezzel foglalatoskodott úgyhogy jobbnak láttuk nem húzni az időt. Apisznak amúgy is dolga akadt, mert ügyeletes volt. Elég az hozzá, hogy szarvasgombás juhsajtot vacsoráztunk, kiflire kent alpesi vajjal, meg szarvasgombás mustárral. Szárzellert rágcsáltunk amit humuszba mártogattunk.
Persze mindenre szórtuk ész nélkül a sókat.
Ma pedig hentes tokányt csináltunk, az is nagyon finom lett, kár, hogy Borsó még nem ehet ezekből a mindenfélékből, de ami késik nem múlik.
Borsót meglátogatta ma Réka és Majszika. Olyan édesek a lányok ahogyan Borsót szeretgetik, remélem ez így marad majd nagy korukban is ;) Ferrik, az apjuk Alain Delon-nak hívja Borsót, hátha az egyik lánya is így gondolja majd jó pár év múlva. Szülői áldásomat ezúton megkapod kisfiam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése