NándiLilypie Kids Birthday tickers

2009. szeptember 14., hétfő

ez+az

Néhány napja sétáltunk Borsóval és Márti mamával, majd csatlakozott hozzánk Apisz is. A fagyizó felé vettük az irányt, és minden felnőtt kapott egy adag nyalnivalót. Persze Borsó majd kijött a babakocsiból, hogy ki ne maradjon a buliból. Én adtam neki a fagyimból egy-egy szájhoz érintős adagot, de ezen Márti mama nagyon felháborodott, hogy azt nem lehet. Elszaladt, és mikor visszajött hozott Borsinak kiflit. Drágám úgy ette, mint vmi égi mannát. Figyeltük, hogy nagyobb darabot ne harapjon le belőle, és amikor megunta szépen el lehetett venni tőle. Este még a pelusában is kiflimorzsák voltak :) Azóta van, hogy uzsonnára kiflit adok neki és azzal jól elvan, persze már nem olyan könnyű elvenni tőle, de egy kis krémtúró azért bejön, mint figyelemelterelő.
Szóval már nagyfiú, kiflit eszik meg krémtúrót, joghurtot meg túrót. Mivel nincs a családban semmiféle ételallergia (na ez meg is látszik) remélem neki sem fog gondot okozni a tej és kenyérféleségek bevezetése.



Hétvégén vettünk neki egy új autósülést, mert az első ilyen hordozóját már kinőtte, amit még ajándékba kaptunk a KRIO Intézettől, amiért velük szerződtünk köldökzsinórvér fagyasztásra.
Ami pedig a legjobb, hogy már van az ülésnek új tulajdonosa, az egyik baráti családba kb. 2 hónap múlva születik egy fiúcska és ő kapja meg. Nagyon jó érzés továbbadni a kinőtt dolgokat.
Ma voltunk Bölcsődal foglalkozáson a közösségi házban. Nem volt vmi nagy durranás, ha kapok 2 napot (és nem kell gitároznom) jobban, érdekfeszítőbben összepakolok 45 percet 0-3 éves gyerekeknek a nyilván sokkal szegényesebb repertoáromból, mint ez a nőszemély. Az már csak a jéghegy csúcsa volt, hogy harmadjára jártunk ott, hogy részt vegyünk ezen a foglalkozáson, és még ma is háromnegyed órával kezdődött később, mint ahogyan meg volt hirdetve. Én ezen nagyon felháborodok, biztosan azért mert még túlságosan élnek bennem a munkában töltött napok emlékei. Kati és Maja lazábban vették a csúszást, Borsót pedig örülök, hogy ébren tudtam tartani. Talán ez is közrejátszik a rossz megítélésben, éppen ezért adunk neki még esélyt jövő héten hétfőn.
Tegnap este ellátogattam a GEKKO honlapjára és sokkal tetszetősebb foglalkozásokkal csábítanak. A természet anya oszthatott volna az anyai ösztönök és az ilyesmik mellé egy kicsit kevesebb lustaságot a kismamáknak (pici képzavar, vagy mi :)), ugyanis HÉV-eznünk kellene Borsóval a legközelebbi GEKKÓBA. Persze mehetnénk autóval is, mert autó van, már aktuális autósülés Borsónak is, jogosítvány is, de ez már egy másik lusta történet.
Majd Apisszal még átbeszéljük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése