NándiLilypie Kids Birthday tickers

2010. június 21., hétfő

Takonykór

Szegény Borsimnak, nagyon-nagyon folyik az orra, de nagyon. Az a szerencse, hogy nem dugul azért be, de egy-egy alvás után alig bírjuk tisztára pucolni az arcát. Ma levittem már drnénihez, kapott egy orrcseppet, és 2 nap múlva kell várni a javulást.
Hétvégén rekord mennyiségű pzs fogyott nálunk. Apa allergiás vmire, amitől állandóan trombitál, én Borsival betegeskedem, és fújunk-fújunk rendületlenül. A szívást nem nagyon viseli. Odafekszik meg minden, de amikor szívnám, akkor vége a világnak és menekülőre fogja. Szegénykémet le kell fogni.
A dokinál is le kellett fogni. Nem bírja még a vizsgálatokat sem elviselni, már viszlátot integet amikor belépünk a rendelőbe. A matricát is heves fejmozdulatokkal utasította vissza.
Amíg a dokinő benézett a fülébe, komplett torna gyakorlatra volt szükség.
-Anyuka üljön le, az ölében a gyerekkel. A lába közé vegye a két lábát, majd egyik kezével fogja le a 2 kezét, és ezután a másik kezével fogja le a fejét, hogy ne tudjon mozogni.
Na mindegy lényeg, hogy ezen is túl vagyunk, megkaptuk a gyógyszerünket és várjuk a gyógyulást.
A két alsó szemfoga kibújt Borsinak, valószínűleg ettől is szenved mostanában.
Végre megtanult bólogatni, és lelkesen gyakorolja is ha vmire igen a válasza. Nagyon cuki, ahogy teljes koncentrációval bebólint :)
Elkezdte mondogatni, hogy anya anya, de most az apjának is ezt mondogatja, ő pedig rendíthetetlenül javítja ki : - Apa vagyok!
No, és már ha kutyát látunk, boldogan mondja: -vau, vau :)

3 megjegyzés:

  1. Szegény kisbogár, fogzás idején sokszor előjön ilyen takonykór, fogékonyabbak ilyenekre ilyenkor. Jó hallani, hogy anya-anya, igaz? :))). A kecó szép és modern lett, ügyesek vagytok, meggyógyultok és akkor full tudjátok élvezni! :))

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is volt balhé az orrszívásnál, de aztán hagytuk megbarátkozni a gyereket az orrszívóval és azóta ő szereli össze, teszi bele a porszívóba és kapcsolja be, na és persze egész jól viseli a szívást is. Ő is a lefogás miatt hisztizett, de így, hogy nincs leszorítva mindene, jól tűri. (ellentétben az orvosi vizsgálattal, mert ott nagy a hiszti)Remélem Borsi gyorsan gyógyul, használ neki az orrcsepp. Nekünk ami amúgy ilyenkor sokat használ, az euphorbium homeopátiás orrspray, kifejezetten náthára van. Persze csak amíg híg fehér trutyi van, ha már sárgás-zöldes akkor muszáj orrcseppezni. Jobbulást nektek!

    VálaszTörlés
  3. Szép lett a lakás, nagyon modern és ízléses!

    VálaszTörlés