NándiLilypie Kids Birthday tickers

2009. március 30., hétfő

evés

Na tessék a 2 órás etetésnél simán lecsúszott a 200ml. Most alszik Kismanóm, és nem mentünk le sétálni, mert olyan borult volt az idő, közben meg simán lemehettünk volna, mert nem esett és a szél sem fúj már. Ó nagyon jó, most még hétágra süt a nap is... Végre felért a katicabogárka és kinyitotta a meleget ;)
Holnap bepótoljuk az fix.
Apával elhatároztuk múlt hét végén, hogy változtatunk Kisborsó napirendjén, úgy hogy nem 9-kor kezdjük el fürdetni, hanem hamarabb az előző etetésnél, mert 9-re már mindenki ki van, mint a liba.
Tehát mire apa hazajön Mr.K, megeszi a vacsoráját és aztán kis játék után megyünk fürödni, aztán alvás és 10 óra körül jöhet az éjszakai etetés.
Tegnap már nem tartottuk, mert evés előtt gyorsan fürcsit rendeztünk, meg az óra átállítás is éppen most volt. Szegény gyerekben teljesen összekeverjük a sebességet.
Ma végképpen nem tudom hogy, hogyan fog kijönni a lépés, de semmi -képpen nem akarnám, hogy elromoljon a jól alvó, jól evő, tuti napirendet tartó gyerkőc, csak mert mi össze-vissza kisérletezgetünk :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése