NándiLilypie Kids Birthday tickers

2010. április 25., vasárnap

Helyzet:

2 napig volt láza Borsinak, aztán rendbe jött. Volt vagy 3 pötty is rajta, de az is elmúlt már, és ebből látszik, hogy reagált az oltásra.
Mióta elköltöztünk otthonról, minden reggel 5 órakor kel :(. Már alig várom, hogy visszazökkenjen és legalább 6-ig húzza a lóbőrt.
Már régen akarom írni, hogy Kati javaslatára beszereztünk egy kézmosó tálkát Borsinak. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Imádja Borsi és rendületlenül mossa a kezét, ha csak megemlítem már masíroz is a tálkához, pancsol kicsit és megy a törölközőhöz. Azt megfogdossa, majd a háta mögé hajítja és kész is :) Meg kell zabálni!
Megérkezett a 8. foga is Borsinak, bal alsó 4-es :) hurrá, a jobbos is úton van, hamarosan az is kikukucskál.

Felújítás: Betonig kicsomagolva a lakás. Az új ablak már be van rakva a konyhába, a fürdőben és wc-ben ki van már építve az új vízvezeték hálózat, a nappali falai egy rétegben ki vannak glettelve. A wc, fürdőszoba ajtóit javíthatatlannak ítélték és kibontották. A kivitelező főnök vett 2 új ajtót, ám ezek szélesebbek, mint az ajtónyílások, így aztán kivágnak egy kicsit a betonból :( nem irigylem szegény lakókat. Igazság szerint nagyon bosszant, mert már éppen vége lett volna a zajosabb munkáknak. Remélem azért elfelejtik nekünk ezt a zajszennyezést.
Holnap aláírjuk a szerződést a kiválasztott asztalossal , és indul a konyhaszekrény gyártás.
Ha becsukom a szemem este, konyhaszekrényeket meg ajtónyitó vasalatokat látok :(
Végre rátaláltunk az ebédlőasztalunkra és a hozzá illő székekre. Nagy mázlinkra bementünk ma a Material Centerbe. Gondoltuk "csorgatunk egy kis nyálat" és hátha ragad ránk 1-2 jó ötlet lakberendezés ügyben. Aztán belefutottunk egy üzletbe ahol Indonéz teakfa bútorokat árultak 50%-al olcsóbban. Szerelmünk a teakfával, úgy tűnik, megszűnik plátóinak lenni. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése