NándiLilypie Kids Birthday tickers

2010. április 21., szerda

lázas

Szegény Drágám belázasodott mára az oltástól. Remélem hamar kiheveri. Eddig még nem adtam neki lázcsillapítót, mert még nem lépte túl a 38 fokot (hajszál pontosan annyi). Most alszik remélem jobban lesz ha felkel.
A múltkori mérés adatai lemaradtak: 11.350g és 83 cm-t mértek pontosan 15 hónaposan.

Felújítás: Hétfőn elkezdték szétbombázni a lakást. Ez a része megy szaporán, 10-re mentünk oda szétnézni és már a konyha, wc, nappali romokban hevert.
Nehézségek: 1 doboz csempével kevesebb érkezett meg Olaszországból. 3 hét mire pótolják.
A konyhabútor alá nem számoltunk csempét. A konyhába nem számoltunk lábazatot (bár az elég lesz, mert sok a maradék). Az asztalosok az összes pénzünket el akarják szedni a tervezett beépített bútorokért. (Kisfiam egy lehetséges, jó pályaválasztás: asztalos mester!) Mikor már azt hisszük mindent beszereztünk akkor kiderül, hogy a negyedét sem. Kád, mosdó, mosogató, csapok, radiátorok még sehol sincsenek. Lakáskassza még nem utalta a pénzt.
stb. stb. stb., azért nem akarok panaszkodni, mindent megoldunk.

2 megjegyzés:

  1. Szegény Borsókirályfi, remélem, erőre kap hamarosan! Csak, hogy tényleg milyen a két gyerek: Arián 15 hósan 11.3 kg és 84 cm :))). Ez tetszik. Mi is most megtakarításból csináltatunk ablakot. Izgis így az élet :).

    VálaszTörlés