NándiLilypie Kids Birthday tickers

2009. november 12., csütörtök

10

hónapos.
Ma is 5 órakor kelt, de pontosan 5:00-kor, ezt nagyon érti. Villany fel és ameddig türelemmel bírja elvan ,aztán könyörtelen hiszti 6-ig, mert előbb nem mozdulunk apával, ugyanis elkezdődött a leszoktatjukakoraikelésről nagy téli hadművelet. Ez pusztán megszokás, mert fix, hogy nem éhes.
Mióta átalussza az éjszakát mindig is 6-kor kelt, és ameddig indokolt volt, már kapta is a tejet, de manapság ez már megszokás lett. Ez a hátulütője a nagy napirendesdinek. Persze azért jobb napirenddel, mint nélküle.
Tegnapelőtt pedig hajnali 1 órakor ébredt, felkapcsolta villanyt mi meg rémülten meredtünk egymásra apával, hogy most mi lesz. Aztán apa kikászálódott, kis tea, cumi, villany leó, és ment tovább az alvás. Megúsztuk.
Hétvégén le kell tenni az ágyat, hogy ne érje el a kapcsolót, mert bár nagyon nagyfiús, mégsem helyénvaló egyenlőre.

Továbbra is mindent a szájába vesz, és kíméletlenül megrág. Mintha kisegér lenne és rágás nélkül nem létezhetne. A kádszélét, a lábujjamat, az etetőszéket és természetesen az összes játékát. Most, hogy a felső két foga is kibújt fájdalmasan is oda tud harapni , persze szeretgetésből.
Viszont szépen eszi a vajas kenyér katonákat és a villával összenyomkodott ebédet. A pufasztott kukorica a kedven csemegéje, és egyben a jokerem, mert bármijen szituációból kisegít ha arról van szó. Imádja és ha eszi, megszűnik a világ :D

1 megjegyzés:

  1. Gratulálunk a nagyfijúúúnak, hogy már a 10 hónaposok táborát erősíti :))).

    VálaszTörlés