NándiLilypie Kids Birthday tickers

2009. november 9., hétfő

Értelmi fejlődés

Felfedezte az l betűt, keresett hozzá egy szót és most ezt mondogatja: lúdlúdlúdlúd, az l betűn van a hangsúly de teljesen érthetően mondogatja. Ugyanakkor a pápápá-val teljesen felhagyott, csak az integetés maradt meg belőle.
Úgy figyelem, hogy kezd a finom mozgása is kialakulni. Eddig is tanítgattuk összeilleszteni a játékait, de tudtuk még korai. Tegnap azonban már sikerült utánoznia. Egy kislabdát beletett egy műanyag pohárba, amibe pont belefért. Többször egymás után és nagyon nagyon boldog volt, hogy sikerült. A 2 karikából álló bohócot is egymásra tudja már rakni. Persze azért még nagyon kell koncentrálnia, de nagyon látványos fejlődés egy hétvége alatt.
Mindezen produktumok az alvás rovására mentek, mert este fél 10-kor sikerült álomba nyöszörögnie magát és ma reggel már 5 órakkor igényelte a társaságot.
De sebaj, most alszik, apának meg volt ideje bőven a reggeli készülődéshez.
MA minden erőmmel azon leszek, hogy levideózzam a lúdlúdlúd-ot. Nem könnyű feladat, mert amint meglátja a kezemben a szerkezetet, máris eldob mindent és terminátor módjára megszerzi, de legalábbis akarja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése