NándiLilypie Kids Birthday tickers

2009. november 15., vasárnap

alvás

Tegnap éjszaka apát felhívta egy kollégája éjfélkor. Már aludtunk. Persze mindenki felriadt a csörgésre, így Borsó is, méghozzá alighanem megijed, mert sírt nagyon. A sírást hamar befejezte, de nem tudtuk visszaaltatni 3 óráig. A hintában kétszer elaludt, de amint a kiságyba tettük kipattantak a szemei, mintha misem történt volna. Játszottunk, mesét olvastam, ringattam de nem tudott lenyugodni annyira, hogy álomba szenderüljön. Aztán 3-kor betettük a kiságyba és kb. 5-10 perces hisztisírás után elaludt.
Most megint ez van, éppen ezt hallgatom, de már a második kört nyomja, elméletileg ezután elalszik. Teljesen ki van merülve ez egészen biztos, fogalmam sincs mitévő legyek, és hogy miért csinálja ezt a műsort, holott többé kevésbé simán elaludt eddig az esti fektetésnél.
Végül a hintában aludt el.
Mára virradóra 2* volt éjszaka ébren, de szuper ügyesen visszaaltatta magát közbeavatkozás nélkül. Hacsak azt nem számoljuk, hogy félkómában kiültem az ágyszélére és küldtem neki a gondolathullámokat, hogy aludj vissza kisfiam, aludj vissza, lécci lécci lécci...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése